Cercador

diumenge, 31 de març del 2019

Predicció del temps pel viatge a Itàlia 2019 (2n Batx)

Temps de molt contrast en el viatge a Itàlia. Així com dilluns i dimarts el temps serà força assolellat i agradable en les hores centrals del dia, l'arribada d'un front força actiu amb aire fred al darrera a partir de dimarts tarda-nit farà canviar radicalment el temps dels altres dos dies amb pluja i baixada important de les temperatures.
Anem dia a dia.


Dilluns: Sol amb alguns núvols que poden enteranyinar el cel. Temperatura min. 9ºC, max. 22-23 ºC. Ambient molt agradable al migdia.





Dimarts: El sol s'aguantarà pel matí encara però conforme avanci la tarda s'anirà ennuvolant i es possible encara que poc probable que caigui algun plugim a última hora. Temperatures un pél més baixes: mínima 9ºC. Màxima 20-21ºC. 

Matí



Tarda





Dimecres: Pel matí ennuvolat fins al migdia 1a hora de la tarda (entre les 12:00 i les 16:00 difícil de determinar). Després plugims fins la nit. Ambient més fred: mínima de 11-12ºC, màxima 17ºC.


Matí



Tarda




Dijous: Dia passat per aigua des de bon matí i sobretot conforme avanci el dia (això és el que indica els mapes de diumenge tarda per dijous). S'esperen de 20 a 30 mm de pluja per la qual cosa és recomana paraigües. Temperatures fresques: mínima 11-12ºC i màxima 14-15ºC.


Matí




Tarda (Probabilitat de tempesta)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada