Cercador

diumenge, 2 d’abril del 2017

Viatge fi de curs 4t d'ESO: Temps a Madrid

Quin temps més esplèndid tindran els alumnes que viatgin a Madrid aquesta setmana entrant.

I es que el temps anticiclònic dominarà pràcticament tota la setmana, gaudint d'un temps assolellat que només es veurà trencat pel pas d'alguns núvols dispersos la matinada i matí de dimecres. La resta de dies i hores, temps totalment assolellat.

Les temperatures mínimes aniran entre els 8-10ºC i les màximes entre els 18-20ºC. Caldrà abrigar-se pel matí, però a les hores centrals del dia, sobrarà la jaqueta.

Bon viatge i bona setmana santa!


Colònies 2n d'ESO: Temps a Mas Collell (prop de Banyoles)

El temps que tindran els alumnes de 2n de l'ESO a la casa de colònies Mas Collell serà força assolellat amb algun ruixat de tarda, propi de la primavera.

Dilluns gaudiran d'un dia completament assolellat amb una gran amplitud tèrmica (diferència notable la màxima i la mínima). Temperatures matinals fresques (6-7ºC) però molt agradables al centre del dia (22ºC).

Dimarts, un altre dia de sol pel matí, però ja per la tarda caurà un ruixat de feble a moderat i el cel quedarà ennuvolat. Mínima més alta (9-10ºC) i màxima semblant (21-22ºC)

Dimecres, alguns núvols a primera hora del matí que deixarien pas al sol, i per la tarda tornen els núvols però en principi sense pluja. Temperatures mínima més baixa (7-8ºC) i màxima un pel més baixa (20ºC).

Resumint,


Dl




Dm matí




Dm tarda




Dx variable (més sol en les hores centrals del dia)





Viatge fi de curs 2n Batx: Temps a Roma

El temps a Roma ve marcat per la borrasca que ens ha afecta aquest cap de setmana i que es desplaça cap a el Sud d'Itàlia.

Avui diumenge la pluja està afectant  a la ciutat de ple. Serà una pluja moderada que anirà caient tot el dia i que s'allargarà fins la nit.

Demà dilluns el dia serà ennuvolat amb alguna ullada de sol i 4 gotes que poden caure.

De cara a dimarts i dimecres el temps millorarà força. Més sol pel matí i variabilitat per la tarda (sol amb núvols) amb baixa possibilitat d'algun ruixat de tarda ja que encara restarà aire fred en alçada.

De cara a dijous, dia de tornada, el temps continuaria variable.

Temperatures sense grans canvis, agradables, amb mínimes entre els 12-13ºC i màximes entre 19 i 21ºC.

Resumint:


Dg



Dl



 Dm  matí




Dm  tarda



Dx matí



Dx tarda