Cercador

dijous, 14 de setembre del 2017

Notable canvi de temps. Primers indicis de la tardor: previsió cap de setmana

Comencem el curs i després de un dimarts amb pluja, núvols i sol, i un dimecres i dijous amb xafogor, aquesta tarda-nit (a les 18:00 descarregava un bon ruixat a la costa central) i, sobretot, entrarà un front fred acompanyat d'aire fred d'origen polar que faran desplomar-se les temperatures de cara a demà uns 7ºC aquí a la costa.




















Anem a aprofundir en la previsió

DIVENDRES     

Dia ennuvolat i amb pluja. No estarà tot el dia plovent, ni seran pluges molt intenses (encara que pot ploure puntualment fort), sinó que anirà caient poc a poc al llarg del dia.

La temperatura màxima es produirà a la matinada o matí (20ºC) ja que al llarg del dia la temperatura anirà baixant fins assolir-se la mínima al final del dia (15ºC).


DISSABTE
Matinada encara amb algun plugim i conforme avanci el matí sortirà el sol tapat a estones pels núvols. Mínima al voltant dels 14ºC.


Tarda variable i amb algun ruixat dispers que deixaria en principi poca quantitat. Màxìma que amb prou feines arribarà als 20ºC.



DIUMENGE

Sol pràcticament durant tot el dia i notable amplitud tèrmica: Mínima semblant al dissabte (14-15ºC) però màximes en augment (23-24ºC).



De cara a dilluns sembla que tornarien a ennuvolar-se i hi hauria algunes pluges febles a moderades per la tarda. La mínima pujaria uns 2ºC però la màxima baixaria també de manera semblant. 

CONTINUARÀ...