Cercador

dimarts, 12 d’abril de 2016

Predicció meteorològica colònies de Primària a El Collell

La depressió situada a l'oest de la Península Ibèrica ens enviarà vents del S-SW durant els propers 3 dies (veure imatge). Això vol dir que el temps durant els 3 propers dies no variarà gaire.El temps a esperar durant les colònies serà de sol però amb alguns núvols que taparan a estones el cel, sobretot dijous.

Les temperatures fresques pel matí: Uns 6-7 ºC de mínima dimecres i dijous, pujant a 9-10 ºC de cara a divendres. Les temperatures màximes al migdia, essent de 21-22 ºC dimecres i dijous i pujant de cara a divendres on poden assolir els 24-25 ºC.

Vent suau de S-SW.

En definitiva, bon temps i temperatures agradables per gaudir de les colònies. Bon viatge!

Les dades de l'estació meteorològica de l'escola al teu mòbil i a la web de l'escola

Bon dia,

l'estació meteorològica de l'escola va començar a operar a mitjans de Març i des d'abril es poden consultar les dades a Internet i a més pots veure les dades actuals al teu mòbil.

A la web de l'escola trobareu a dalt de tot aquest requadreL'estació s'anomena Badalona - Congrés. Les dades s'actualitzen cada 15 minuts. Podeu observar per ordre: Temperatura exterior, humitat relativa, pluja si n'hi hapressió atmosfèrica, direcció i velocitat del vent, dia i hora de l'última actualització.

Aquestes dades també estan penjades a la web de meteoclimàtic. 

http://www.meteoclimatic.net/mapinfo/ESCAT?screen_width=1024Si cliqueu al damunt de Badalona - Congrés veureu tota la informació de l'estació amb fotografies.

Per altra banda podeu baixar-vos l'aplicació per al mòbil. Aneu a Apple Store o Play Store (per Windows ho hauríeu de mirar) i baixeu-vos l'aplicació Meteoclimatic.
Ara us heu de posar el Widget a la pantalla del mòbil. Premeu la pantalla del mòbil on voleu col·locar el Widget i us quedarà una cosa així.


Doneu a Widgets i busqueu el que posa Meteoclimatic (està per ordre alfabètic). Heu d'arrossegar el Widget fins la pantalla.


Quan ho feu, heu d'escollir l'estació meteorològica que voleu en el menú tal com es veu a la imatge


Un cop ho tingueu us sortirà el Widget de Meteoclimatic a la pantalla del mòbil tal com això:Veureu per ordre,

A dalt: Hora actual i hora de l'última actualització, símbol de la previsió per les properes 24 h, nom de l'estació.

A sota:  Temperaturahumitat relativapressió atmosfèricapluja si n'hi ha, velocitat i direcció del vent.

I properament veureu a la web una entrada amb totes les dades actuals ampliades i amb gràfics, i l'històric de dades, etc...

Us anirem informant. Des d'aquí us donem la benvinguda a l'espai meteo de la nostra escola. Fins aviat!