Cercador

diumenge, 13 de març del 2016

Predicció meteorològica Bellver de Cerdanya (Sortida 1r Batx)

El temps a Bellver de Cerdanya serà fred pels matins i fresc a les hores centrals del dia. Farà sol i plourà, una mica de tot. Anem dia per dia.

Dilluns: Cel força o molt ennuvolat tot el dia, amb alguna clariana puntual. Plourà en les hores centrals del dia (12-16h), no molta aigua però si persistent (5-10 mm en total) i a la resta del dia pot caure precipitacions febles d'aigua-neu o neu, sobretot pel matí ja que per la tarda és més improbable. Sensació de fred acusada.
Tmin: -2 ºC
Tmàx: 7-8 ºC

Dimarts: Cel força o molt ennuvolat tot el dia, amb més clarianes pel matí i plugims més probables per la tarda, encara que no es descarta també al matí. Tot i així, seran molt febles i no s'espera neu. Temperatures sense canvis.
Tmin: -2 ºC
Tmàx: 8-9 ºC

Dimecres: Cel força o molt ennuvolat al matí fins al migdia amb alguna clariana puntual. A partir de migdia començarà a ploure cada vegada amb més ganes.
Tmin: -1 ºC
Tmàx: 9-10 ºC

Resumint, portar roba d'abric, guants, gorra i impermeable (i/o paraigües) i un bon calçat de muntanya. Pitjor dia sens dubte dilluns. Dimarts molt canviant. Dimecres aguantarà fins a migdia.

Esperem que tot i aquest temps tan canviant, els vostres fills gaudeixin força d'aquesta sortida. Bon viatge!

Predicció meteorològica a El Collell (Colònies 2n d'ESO)

El temps a El Collell serà fred pels matins i fresc a les hores centrals del dia. Farà sol i plour`s, una mica de tot. Anem dia per dia.

Dilluns: Cel força o molt ennuvolat tot el dia, amb alguna clariana puntual. Plourà quasi tot el dia, no molta aigua però si persistent (uns 15 mm en total) des de bon matí (07-08h) fins a mitja tarda (18-19h), quan ja deixarà de ploure.
Tmin: 3 ºC
Tmàx: 11 ºC

Dimarts: Cel força o molt ennuvolat fins al migdia, amb algun plugim de poca durada. A partir de migidia s'obriran clarianes amb moltes més estones de sol.
Tmin: 3 ºC
Tmàx: 13 ºC

Dimecres: Cel força o molt ennuvolat al matí fins al migdia amb alguna clariana puntual. A partir de migdia començarà a ploure cada vegada amb més ganes.
Tmin: 4-5 ºC
Tmàx: 13 ºC

Resumint, portar roba d'abric i impermeable (i/o paraigües) i un bon calçat de muntanya. Pitjor dia sens dubte dilluns. Dimarts en general, un bon dia. Dimecres aguantarà fins a migdia.

Esperem que tot i aquest temps canviant, els vostres fills gaudeixin força en aquestes colònies. Bon viatge!


TEMPS A ROMA (VIATGE FI DE CURS de 2n de Batx)

El temps de dilluns a dijous a Roma serà molt canviant. Tant pot fer sol i calor, com estar ennuvolant i ploure. Expliquem pas a pas, el temps.

Dilluns: Sortida de BCN-Prat amb ambient ennuvolat, però serà un vol sense incidències meteorològiques.

Arribada a Roma pel matí, amb un cel variable amb sol i alguns núvols pel matí, que s'anirà tapant progressivament i pot deixar caure algun plugim, pluja molt fina que pot caure puntualment.
Tmàx: 17ºC
Tª les 09 del matí: 12ºC

Dimarts: Assolellat pel matí, al migdia s'anirà ennuvolant i és més probable que caigui algun plugim, res de l'altre món, fins a mitja tarda que s'aniran obrint clarianes.
Tmin: 6-7ºC
Tª les 09 del matí: 15ºC (ja que s'ennuvola al migdia)

Dimecres: Cel força ennuvolat amb alguna clariana fins a mitja tarda o nit, amb plugims dispersos al llarg del dia. Això vol dir que hi haurà estones amb sol (poquetes), ennuvolat la resta del dia, i pluja fina que pot caure en qualsevol moment del dia, sobretot al migdia i tarda. Temperatures màximes més fresques.
Tmin = 6-7ºC
Tmax = 12-13 ºC

Dijous: El millor dia de tots segons la predicció a hores d'ara. Cel variable (sol amb núvols) però sense pluges. Temperatures màximes en ascens.
Tmin: 7-8ºC
Tmax = 16-17ºC

La tornada en vaixell serà una mica moguda, no molt ja que s'espera que bufi un vent de nord-nordest que bufarà de costat sobre el vaixell, amb onades que no superaran els 2 metres. Millor prendre's una biodramina per si  de cas.











Resumint, portar-se roba per abrigar-se durant les nits i impermeables o paraigües (no faria falta perquè plourà poquet i sense ganes). Al migdia de dilluns i dijous farà calor i sobrarà la peça d'abric. Dimecres toca abrigar-se ja que serà el dia més fresc i ennuvolat de tots.

Buon viaggio!