Cercador

diumenge, 31 de març de 2019

Predicció del viatge a Asturies 2019 (4t d'ESO)

El viatge a Astúries vindrà marcat per l'entrada d'un front fred a partir de dimarts tarda que farà canviar el temps radicalment, amb una baixada notable de les temperatures i pluges continuades. Caldrà roba d'abric i impermeable o paraigües.
Anem dia a dia.


Dilluns:  Dia assolellat de camí a Astúries amb temperatures agradables (18ºC de màxima). Alguns núvols per la tarda.

MatíTardaDimarts:  Dia variable fins a la tarda quan s'anirà tapant i ja de cara a la nit s'esperen les primeres pluges. Temperatures en descens: mínima en 8ºC i màxima 15ºC.

MatíTarda - nit

Dimecres:  Dia plujós amb pluja continuada durant tot el dia. les pluges moderades encara que en algun moment de la tarda pot caure algun ruixat fort. Temperatures fredes que no s'espera que superin els 10ºC: mínima de 6-7ºC i màxima de 8 a 9ºC.


Tot el diaDijous:  Els models no es posen d'acord amb el temps del dijous. La meitat de models (entre ells l'Agència estatal de Meteorologia) donen un dia ennuvolat amb pluja sobretot a primera hora i a partir de la tarda. Altres models en canvi, donen pluja a primera hora i última hora del dia i en les hores centrals del dia cel variable (sol i núvols). 
Això sí, encara que plogui, les pluges no seran ni de bon tros les de dimecres. Temperatures en lleuger ascens les màximes i en descens les mínimes: mínima 5-6ºC i màxima 10-11ºC


Segons algun models pluja quasi tot el dia, sobretot a primera hora i a partir de mitja tarda
Segons altres models només plourà fins a primera hora del matí i a última hora de la tarda.
Divendres:  S'espera un dia en general plujós a de tornada a Badalona, sobretot en la part oriental, arribant a Aragó i Catalunya.

Pluja en general de tornada a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada