Cercador

diumenge, 28 de setembre del 2014

Setmana de pluges intermitents al principi

Encarem una setmana amb núvols, precipitacions i ullades de sol. Una mica de tot per tothom. Anem a pams:

Dilluns: Pel matí nuvolositat variable, a estones tapat, a estones amb ullades de sol. però ja a primera hora de la tarda es taparà i poden començar a haver-hi ruixats, que poden ser forts, i que aniran a més al llarg de la tarda-nit fins a mitjanit. Això no vol dir que plogui tota la tarda, si no que anirà a batzegades. La temperatura mínima baixarà respecte avui, uns 2-3 ºC i la màxima pujarà però molt poc.











Dimarts: S'espera un dia variable amb estones de sol i estones tapat i amb precipitacions minses al litoral de caràcter irregular en espai i temps. Alguns models donen precipitacions al migdia i primera hora de la tarda i altres a la tarda-nit. Difícil de predir. Caldrà seguir la predicció

Dimecres: Sembla un dia semblant a dimarts, però amb menys probabilitat de pluja,que en tot cas seria de matinada o a primera hora del matí.

Haurem de seguir amb atenció que fa aquesta situació tan atípica d'altes pressions (tenim una pressió de 1022 hPa, que correspondria més a un Anticicló) però mal temps.

Fins aviat