Cercador

dissabte, 18 de desembre del 2010

Predicció del 19 al 22 de desembre. Temperatures més altes però més núvols

Les temperatures baixes que ens han acompanyat aquests últims dies no ens acompanyaran en els pròxims dies. Els vents dels sud- sudoest faran pujar les temperatures, però també provocaran un augment dels núvols.

Demà diuemenge es començarà a notar l'augment de temperatures, sobretot les mínimes, que seran encara baixes però no com els últims dies. Això si les màximes es mantindren com avui dissabte per la presència de núvols. Es possible que caigui algun ruixat dèbil, sobretot al matí i migdia, a la costa central (més probable quan més cap al sud).

Dilluns, el temps serà assolellat amb algun núvol residual, i les temperatures es mantindran estables.

Dimarts, les temperatures pujaran uns dos gradets més, i farà un ambient suau. El cel s'anirà ennuvolant progressivament des de bon matí, i no es descartable alguns ruixats febles al llarg del dia.

La matinada de dimarts a dimecres hi haurà una pausa i dimecres, dia de la Grossa, les pluges poden ser més importants, de febles a moderades. Les temperatures sense canvis, o les màximes una mica més baixes.

Informarem dimarts per la nit dels últims canvis. A reveure

dimecres, 15 de desembre del 2010

Setmana restant freda, però amb una lenta recuperació de les temperatures

La setmana es presenta freda, però amb una lenta recuperació de les temperatures que es normalitzaran de cara a diumenge. Demà al matí podrà arribar a glaçar fins a la mateixa costa (a Barcelona uns 2 ºC) i les màximes o passaran de 10 ºC. Dijous farà sol, però divendres s'ennuvolarà parcialment amb núvols alts i mitjans. Pot caure algun plugim a última hora del dia.

De cara a dissabte es mantindria variable, i seria la matinada de dissabte a diumenge i fins al migdia quan podria caure precipitació de caràcter feble. Tot això ho resumirem millor divendres migidia.

A reveure