Cercador

diumenge, 18 de març del 2018

Predicció temps per al viatge a Caldes de Malavella (2n d'ESO)

Temps fred i variable el que es presenta a Caldes de Malavella, ja que la tarda-nit de dilluns i matinada de dimarts passarà un front fred que portarà precipitacions i baixada de les temperatures.
Cal abrigar-se ja que al matí farà força fred per l'entrada de vent del nord, nord-est!!

Anem a explicar dia per dia

DILLUNS 19

Cel variable al matí però que conformi s'anirà ennuvolant cada vegada més i que donarà les primeres precipitacions cap a la tarda-nit (19-21h).
Mínima: 1-2ºC
Màxima: 12-13ºC
A la nit baixaran les temperatures notablement i la sensació de fred augmentarà, ja que començarà a més a bufar el vent notablement amb el pas del front.

DIMARTS 20

Cel ennuvolat i amb pluja fins a primera hora del matí (08-10h). Després continuarà ennuvolat fins al migdia primera hora de la tarda que el sol traurà el cap i poc a poc els núvols s'esbandiran i el sol guanyarà terreny. Temperatures mínimes més alta i màxima més baixa. El vent serà moderat amb ratxes que poden arribar als 70 km/h i que faran que la sensació de fred sigui més evident.
Mínima: 4-5ºC
Màxima: 11-12ºC

DIMECRES 21

Cel assolellat durant tot el dia, amb mínima més baixa i màxima més alta. El vent encalmarà una mica però continuarà bufant encara (ratxes fins 40-50 km/h).
Mínima: 1-2ºC
Màxima: 12-13ºC

Bon viatge i que disfruteu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada