Cercador

diumenge, 31 de març del 2019

Predicció del viatge a Asturies 2019 (4t d'ESO)

El viatge a Astúries vindrà marcat per l'entrada d'un front fred a partir de dimarts tarda que farà canviar el temps radicalment, amb una baixada notable de les temperatures i pluges continuades. Caldrà roba d'abric i impermeable o paraigües.
Anem dia a dia.


Dilluns:  Dia assolellat de camí a Astúries amb temperatures agradables (18ºC de màxima). Alguns núvols per la tarda.

Matí



Tarda



Dimarts:  Dia variable fins a la tarda quan s'anirà tapant i ja de cara a la nit s'esperen les primeres pluges. Temperatures en descens: mínima en 8ºC i màxima 15ºC.

Matí



Tarda - nit





Dimecres:  Dia plujós amb pluja continuada durant tot el dia. les pluges moderades encara que en algun moment de la tarda pot caure algun ruixat fort. Temperatures fredes que no s'espera que superin els 10ºC: mínima de 6-7ºC i màxima de 8 a 9ºC.


Tot el dia



Dijous:  Els models no es posen d'acord amb el temps del dijous. La meitat de models (entre ells l'Agència estatal de Meteorologia) donen un dia ennuvolat amb pluja sobretot a primera hora i a partir de la tarda. Altres models en canvi, donen pluja a primera hora i última hora del dia i en les hores centrals del dia cel variable (sol i núvols). 
Això sí, encara que plogui, les pluges no seran ni de bon tros les de dimecres. Temperatures en lleuger ascens les màximes i en descens les mínimes: mínima 5-6ºC i màxima 10-11ºC


Segons algun models pluja quasi tot el dia, sobretot a primera hora i a partir de mitja tarda




Segons altres models només plourà fins a primera hora del matí i a última hora de la tarda.




Divendres:  S'espera un dia en general plujós a de tornada a Badalona, sobretot en la part oriental, arribant a Aragó i Catalunya.

Pluja en general de tornada a Badalona.





















Predicció del temps pel viatge a Itàlia 2019 (2n Batx)

Temps de molt contrast en el viatge a Itàlia. Així com dilluns i dimarts el temps serà força assolellat i agradable en les hores centrals del dia, l'arribada d'un front força actiu amb aire fred al darrera a partir de dimarts tarda-nit farà canviar radicalment el temps dels altres dos dies amb pluja i baixada important de les temperatures.
Anem dia a dia.


Dilluns: Sol amb alguns núvols que poden enteranyinar el cel. Temperatura min. 9ºC, max. 22-23 ºC. Ambient molt agradable al migdia.





Dimarts: El sol s'aguantarà pel matí encara però conforme avanci la tarda s'anirà ennuvolant i es possible encara que poc probable que caigui algun plugim a última hora. Temperatures un pél més baixes: mínima 9ºC. Màxima 20-21ºC. 

Matí



Tarda





Dimecres: Pel matí ennuvolat fins al migdia 1a hora de la tarda (entre les 12:00 i les 16:00 difícil de determinar). Després plugims fins la nit. Ambient més fred: mínima de 11-12ºC, màxima 17ºC.


Matí



Tarda




Dijous: Dia passat per aigua des de bon matí i sobretot conforme avanci el dia (això és el que indica els mapes de diumenge tarda per dijous). S'esperen de 20 a 30 mm de pluja per la qual cosa és recomana paraigües. Temperatures fresques: mínima 11-12ºC i màxima 14-15ºC.


Matí




Tarda (Probabilitat de tempesta)