Cercador

dissabte, 4 de desembre del 2010

Predicció pont de la Puríssima

Temperatures cap amunt a partir de diumenge, de tal manera que el dilluns, dimarts i dimecres, el ambient serà suau. Els matins ja no seran freds a la costa i a la muntanya no hi haurà aquell ambient tant gèlid.
Les temperatures mínimes pujaran de 8 a 10 ºC (passarem de mínimes de 2-3ºC a mínimes de 11-12ºC a la costa) i les màximes també pujaran però no tant, a l'estar el cel ennuvolat (màximes de 16-18ºC a la costa).

Pel que fa a l'estat del cel, aquest romandrà força ennuvolat tot el pont, amb algun plugim que pot caure en qualsevol moment (el dimarts es quan hi ha més risc), amb la qual cosa si tenim alguna ullada de sol, benvinguda serà!

Més informació, dimecres tarda-nit

dimecres, 1 de desembre del 2010

Predicció del 02 al 04 de desembre. Fred però assolellat

El fred que ens acompanya aquests últims dies, s'intensificarà una mica de cara a a dijous i divendres. Es notarà, sobretot en les primeres hores del matí, quan sortim de casa, amb temeperatures que amb prou feines superarà els 5 ºC arreu de Catalunya. Les màximes es mantindran igual o un palet més baixes, ja que farà sol. Només a primeres hores del divendres, el cel es taparà però al migidia tornaria a sortir el sol.
El dissabte s'espera un dia radiant i una lleugera pujada de les temperatures (uns 3 ºC).

Encara es aviat per predir que farà el pont, però una cosa estpa clara. El diumenge es produirà una forta pujada de les temperatures, per la qual cosa tindrem un ambient agradable durant tot el pont.
Però el tema pluja no es pot concretar encara ja que una depressió s'acostarà a la Península a última hora del divendres i depenent del seu moviment, el temps pot ser un o altre.

Més informació sobre el pont, divendres migdia.

dilluns, 29 de novembre del 2010

Predicció pel Barça - Madrid i dimarts i dimecres

El cel a hores d'ara està ennuvolat, però podem mollar-nos i dir que no plourà pel clàssic. Quan si plourà és al llarg de demà, des d'aquesta mateixa matinada. Les pluges seran de dèbils a moderades, i poden caure en qualsevol moment del dia.

Les temperatures mínimes pujaran a l'estar el cel tapat, però les màximes restaran igual o un palet més baixes.

De cara a dimecres, el sol dominarà tot el dia, però les temperatures mínimes el que van pujar baixaran i les màximes pujaran el que van baixar.

De cara a dijous i divendres el fred s'intensificarà, arribant a mínimes molt baixes per l'època a la costa (2 - 3ºC) i sota zero al prelitoral. Les màximes no passarien de 10ºC.

Seguirem informant dimecres tarda. Passi-ho bé!