Cercador

divendres, 26 de novembre del 2010

Predicció per les eleccions i el clàssic: De tot una mica (actualitzat dissabte matí)

Finalment el cap de setmana de la reflexió i la votació estarà predominat pel sol, però variable. De cara al diumenge al matí es pot tapar i caure algun plugim a la costa però que no deixaria més de 5 ltres.
Ara bé el temps es mantindrà fred, sobretot a primeres hores i últimes hores del dia. Al migdia la temperatura no superarà els 15 ºC.
Però la cosa es complica de cara al dilluns. Anem a explicar-ho clarament: A partir del migidia el cel es començarà a ennuvolar i la tarda, nit i matinada de dimarts poden caure ruixats de moderats a forts, que poden anar acompanyats d'aparell elètric. Això implica, que probablement tindrem un CLÀSSIC PASSAT PER AIGUA. Caldrà definir la predicció de cara a dilluns.
Les temperatures, experimentarien el dilluns, en quant arribi la borrasca, un augment significatiu (5 a 6 ºC) de les temperatures, amb el qual la nit de diluns a dimarts ja no serà tant freda. Però el mateix dimarts per la tarda - nit tornarien a baixar tot el que han pujat, tornant així el fred.

La predicció a mig termini, indica que el fred seguirà ben viu i que el corredor de depressions, continuarà envoltant casa nostra.

Fins dilluns per la predicció del clàssic.

diumenge, 21 de novembre del 2010

Predicció setmana del 22 al 28 de Novembre. Setmana molt freda

La situació d'una borrasca forta a l'est d'Escandinavia i un anticiló damunt d'Islandia, provocarà una entrada d'aire polar sobre la península, que s'accentuarà de cara a finals de setmana. Caldrà abrigar-se, ja que les mínimes seran fredes durant tota la setmana, i més de cara a finals (de 4-6ºC al litoral i prop dels 0ºC al prelitoral). Les màximes amb prou feines superaran els 15 ºC a tot Catalunya, sobretot a final de setmana, que baixaran uns 3ºC.

El temps serà predominantment assolellat amb alguns núvols sense importància fins dijous. De cara divendres la nuvolositat augmentaria, justament quan el fred serà més acusat.

Caldrà seguir la borrasca que ens afectarà de cara a finals de setmana, ja que ens pot portar pluges més o menys importants depenent d'on es situï.


Propera informació, ara si, el divendres al migdia.