Cercador

diumenge, 17 de setembre de 2017

Dos dies de més fresc i millora de cara a dimecres

Durant el dia de demà ens creuarà un segon front que marxarà la matinada-matí de dimarts. Com encara tenim aire fred en alçada, poden caure ruixats dispersos de intensitat feble a moderada, encara que a estones pot ploure fort.

Així per aquest començament de setmana tenim

DILLUNS

Cel ennuvolat amb plugims que poden deixar entre 0 - 5 mm. Temperatura mínima al voltant dels 17 ºC, ja no tant fresca com els dos dies anterior per la presència dels núvols.

Sol, núvols i algun ruixat de tarda dispers, que serà més probable ja entrada la nit. Temperatura màxima al voltant dels 20 ºC. Pluja entre 0 - 5 mm.DIMARTS

Cel força ennuvolat fins a mig matí o migdia, amb pluges que poden ser moderades a la matinada i que deixaran pas a un cel variable la resta del dia, podent caure algun plugim fins a mitja tarda. Mínima semblant al dilluns (16 - 17 ºC) i màxima un palet més alta   (21 - 22ºC).

De cara dimecres el temps milloraria però encara amb alguns núvols i dijous ja la millora serà més visible, però tot sembla indicar que divendres es pot tornar a espatllar. 

CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada