Cercador

dimarts, 26 de novembre del 2013

Predicció per dimecres 27 de novembre

"Les temperatures toquen fons". Així podríem titular el temps de demà. Però a més cal afegir-hi que podria caure algun feble plugim a la costa, encara que és poc probable.

Avui la temperatura mínima a Badalona ha estat entre 4 i 5ºC i les màximes estan arribant als 12 ºC.

Així el temps que es pot esperar per demà dimecres és:


MATÍ:  Cel variable amb predomini del Sol, fins al migdia quan es començaran a imposar els núvols.

TARDA: Cel ennuvolat en general i es pot esperar algun feble precipitació que pot ser de neu a partir dels 400-500 m a última hora del dia.

Temperatures que baixaran lleugerament (Mínima al voltant dels 3 ºC i màxima al voltant dels 11 ºC). Però hem d'afegir el vent que bufarà moderadament, amb la qual la temperatura de sensació serà uns 5ºC més baixa. I per la tarda, quan el cel estigui ennuvolat, la sensació de fred es farà més acusada, al no notar l'escalfor del sol.

El vent bufarà de manera moderada de gregal (NE), amb algunes ratxes fortes al litoral i prelitoral.

De cara al que resta de setmana, les temperatures es recuperaran una mica de cara a dijous i divendres per tornar a baixar de cara al cap de setmana. Així que haurem de suportar el fred tot el que resta de setmana.
El sol s'imposaria dijous i divendres i el cap de setmana es presenta variable amb possibilitat d'algun plugim local a la costa. Anirem concretant!! Continuarà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada