Cercador

divendres, 26 de novembre del 2010

Predicció per les eleccions i el clàssic: De tot una mica (actualitzat dissabte matí)

Finalment el cap de setmana de la reflexió i la votació estarà predominat pel sol, però variable. De cara al diumenge al matí es pot tapar i caure algun plugim a la costa però que no deixaria més de 5 ltres.
Ara bé el temps es mantindrà fred, sobretot a primeres hores i últimes hores del dia. Al migdia la temperatura no superarà els 15 ºC.
Però la cosa es complica de cara al dilluns. Anem a explicar-ho clarament: A partir del migidia el cel es començarà a ennuvolar i la tarda, nit i matinada de dimarts poden caure ruixats de moderats a forts, que poden anar acompanyats d'aparell elètric. Això implica, que probablement tindrem un CLÀSSIC PASSAT PER AIGUA. Caldrà definir la predicció de cara a dilluns.
Les temperatures, experimentarien el dilluns, en quant arribi la borrasca, un augment significatiu (5 a 6 ºC) de les temperatures, amb el qual la nit de diluns a dimarts ja no serà tant freda. Però el mateix dimarts per la tarda - nit tornarien a baixar tot el que han pujat, tornant així el fred.

La predicció a mig termini, indica que el fred seguirà ben viu i que el corredor de depressions, continuarà envoltant casa nostra.

Fins dilluns per la predicció del clàssic.

2 comentaris: