Cercador

diumenge, 13 de març del 2016

Predicció meteorològica Bellver de Cerdanya (Sortida 1r Batx)

El temps a Bellver de Cerdanya serà fred pels matins i fresc a les hores centrals del dia. Farà sol i plourà, una mica de tot. Anem dia per dia.

Dilluns: Cel força o molt ennuvolat tot el dia, amb alguna clariana puntual. Plourà en les hores centrals del dia (12-16h), no molta aigua però si persistent (5-10 mm en total) i a la resta del dia pot caure precipitacions febles d'aigua-neu o neu, sobretot pel matí ja que per la tarda és més improbable. Sensació de fred acusada.
Tmin: -2 ºC
Tmàx: 7-8 ºC

Dimarts: Cel força o molt ennuvolat tot el dia, amb més clarianes pel matí i plugims més probables per la tarda, encara que no es descarta també al matí. Tot i així, seran molt febles i no s'espera neu. Temperatures sense canvis.
Tmin: -2 ºC
Tmàx: 8-9 ºC

Dimecres: Cel força o molt ennuvolat al matí fins al migdia amb alguna clariana puntual. A partir de migdia començarà a ploure cada vegada amb més ganes.
Tmin: -1 ºC
Tmàx: 9-10 ºC

Resumint, portar roba d'abric, guants, gorra i impermeable (i/o paraigües) i un bon calçat de muntanya. Pitjor dia sens dubte dilluns. Dimarts molt canviant. Dimecres aguantarà fins a migdia.

Esperem que tot i aquest temps tan canviant, els vostres fills gaudeixin força d'aquesta sortida. Bon viatge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada