Cercador

diumenge, 24 de febrer del 2013

Tornarà a nevar?

Aquesta és la pregunta entre altres que respondrem en aquesta entrada.
L'onada de fred siberià que va començar a atacar-nos el dissabte de matinada, encara durarà un parell de dies més. Així les mínimes de dilluns i dimarts seran extremadament baixes per l'època. 

En el nostre cas, en l'àrea metropolitana, les mínimes oscil·laran entre 0-3 ºC com podem veure en el mapa de temperatures en superfície esperat per dilluns a les 07h del matí (igual per dimarts)






Les màximes voltaran entre els 7-9ºC per dilluns augmentant lleugerament per dimarts, quan podran arribar a fregar els 10 ºÇ.

Tant dilluns com dimarts s'esperen variables a la costa, amb alternances de núvols i sol, encara que a estones pot quedar tapat. No es descarta algun ruixat puntual en forma de neu a cota de 300 m, poden arribar arran de mar al final del dia o la matinada de dimarts. Naturalment serien fenòmens molts puntuals, per la qual cosa no esperem una nevada com la de dissabte, en duració i abast.

Les temperatures a partir de dimecres s'aniran recuperant fins arribar a normalitzar-se de cara a divendres, quan la massa d'aire fred que tenim al damunt es desinflarà.

Cap de setmana vindran pluges i temperatures més suaus? Encara queda molt. Continuara...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada